Roliga julklappstips barn 3-4 år

Om du funderar på vad du ska köpa till barnen som är några månader och upp till 3-4 år så kommer här några roliga julklappstips. Det kan vara svårt att veta vad dessa små barn vill ha för julklappar och jag hoppas att de blir nöjda med något av de tips på julklappar som du finner här på sidan.

Vad är det för julklappar som gäller då? Barn älskar ju leka så jag tycker du ska ge små barn någon inom just det området. Populärar julklappar kan vara träleksaker, träbilar, trädjur, leksaksmat, leksakskök, musikleksaker, indiantält, trampbilar, gunghästar, dockor, dockvagnar och dockskåp.


Gunghäst Mammut

Detta är en lurvig mammut inspirerad gunghäst som står på en stabil gunga i trä. Sitthöjd: 38 cm. För barn från 3 år upp till 6 år.

Finns att köpa på Stilrum.se

Elbil Audi RS5

Här är en sportig Audi RS5 för barn. Elbilen drivs av dubbla motorer om 35W samt ett 12V batteri. Elbilen är utrustad med massor av finesser finns såsom häftig LED-belysning, Audi-fälgar, ljudeffekter, växelspak, uttag för MP3-spelare etc.

Finns att köpa på Etrendstore.se


Balanscykel

Med en balanscykel sparkar sig barnet fram på springcykeln samtidigt som det sitter bekvämt på sadeln. Springcyklar är perfekt förberedelse på cykling.

Finns att köpa hos Stilrum.se

Leksakskök

Här är en underbar lekspis i trä från Kids Concept med flera jättefina tillbehör, som t ex kastrull med lock, stekpanna med ägg, tre redskap och en klocka.

Finns att köpa hos Stilrum.se


Musikleksaker

Detta är ett fint svart lackerat piano i trä med 18 tangenter i klassisk och gammaldags design. För barn från 3 år. Tillverkare franska Vilac.

Finns att köpa hos Stilrum.se

Tramptraktor

Tramptraktor från Rolly Toys med lastare. Lämplig för barn från 2 år till 5 år. Perfekt som den första tramptraktorn!

Finns att köpa hos Etrendstore.sePiratskepp i trä

Ett stort piratskepp i trä med flera häftiga detaljer. Innehåller små delar, ej för barn under 3 år. Storlek 83 x 49 x 70 cm.

Finns att köpa på Stilrum.se

Nattlampa Ballerina

Djeco Nattlampa Ballerina är en nattlampa formad som en snöglob med en ballerina. Lampan stängs automatiskt av efter två timmar om timern är aktiverad.

Finns att köpa på Stilrum.se


Leksaksgarage i trä

Leksaksgaraget i trä är ett detaljerat parkeringshus för små bilar. Garaget är utrustat med hiss, helikopterplatta och bilramp. Det ingår två bilar, en helikopter och en bensinpump och flera olika vägskyltar och koner.

Finns att köpa hos Stilrum.se

Indiantält

Indiantält Tipi Arizona Grön, en stor tipi för barn med trästomme. Lektältet kan man ha både inne i barnrummet och ute i trädgården. Perfekt som en mysig kuddhörna där det läses roliga och mystiska sagor. 

Finns att köpa hos Stilrum.se